Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0058

Obowiązki:

1) Kontrola i nadzór sanitarny warunków produkcji, przechowywania, obrotu i jakości zdrowotnej środków spożywczych, kosmetyków, używek oraz przedmiotów użytku mających wpływ na zdrowie czlowieka.
2) Kontrola procesów technologicznych i receptur w zakresie niezbędnym dla ochrony zdrowia ludzkiego.

Wymagania:

 

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • znajomość pakietu MS Office

Wykształcenie:

  • wyższe (w tym licencjat), brak, kierunek: Technologia żywności i żywienia

Pozostałe wymagania:

  • wiedza z zakresu bezpieczeństwa żywności;mile widziana znajomość języka obcego

Miejsce pracy: Dąbrowskiego 4, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

 

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
13/04/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Inżynieria , Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia
Przegląd pracy
Strona używa plików Cookies, pliki te potrzebne są do poprawnego jej działania, więcej dowiesz się na stronie polityka prywatności.

Zaloguj się

Zapisz się

Zapomniane hasło

Dzielić