Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/21/0058
Obowiązki:
1) Kontrola i nadzór sanitarny warunków produkcji, przechowywania, obrotu i jakości zdrowotnej środków spożywczych, kosmetyków, używek oraz przedmiotów użytku mających wpływ na zdrowie czlowieka.
2) Kontrola procesów technologicznych i receptur w zakresie niezbędnym dla ochrony zdrowia ludzkiego.
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- znajomość pakietu MS Office
Wykształcenie:
- wyższe (w tym licencjat), brak, kierunek: Technologia żywności i żywienia
Pozostałe wymagania:
- wiedza z zakresu bezpieczeństwa żywności;mile widziana znajomość języka obcego
Miejsce pracy: Dąbrowskiego 4, 72-600 Świnoujście, powiat: m. Świnoujście, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Informacje dodatkowe
- Ostatnia aktualizacja:
- 13/04/2021
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Inżynieria , Praca Laboratorium / Farmacja / Biotechnologia
Dzielić
Facebook
Świergot
LinkedIn
Telegram
Tumblr
WhatsApp
VK
Poczta