– Rekrutacja prowadzona online –
Kierownik Zakładu Produkcyjnego (Branża Spożywcza)Miejsce pracy: Płońsk

Zadania:

  • Organizacja i nadzór nad procesami produkcyjnymi i magazynowymi.
  • Zarządzanie budżetem kosztów.
  • Odpowiedzialność za ciągłe doskonalenie obszarów.
  • Koordynowanie pracy menedżerów w podległych im obszarach.
  • Dbanie o rozwój kompetencji, poziom motywacji i zaangażowania pracowników.
  • Zapewnienie wprowadzania nowych produktów na czas – ścisła współpraca z działem R&D i NPD.
  • Wsparcie w obszarze realizacji inwestycji i podejmowanie działań związanych z utrzymaniem i udoskonalaniem parku maszynowego.

Wymagania:

  • Minimum 3-letnie doświadczenie w zarządzaniu produkcją w branży spożywczej.
  • Doświadczenie w zarządzaniu zespołami ok 100 osób.
  • Wykształcenie wyższe (techniczne, technologia żywności lub pokrewne).
  • Praktyczna wiedza z zakresu zarządzania produkcją, planowania produkcji, łańcucha dostaw, wprowadzania innowacji i nowych technologii.
  • Znajomość wymagań i specyfiki branży spożywczej, w tym systemów jakości typu HACCP, IFS, BRC.
  • Praktyczna zanomość narzędzi Lean Manufacturing.
  • Determinacja, odwaga i konsekwencja w działaniu.
  • Język angielski na poziomie komunikatywnym.
  • Umiejętność analizy danych, raportowania do Zarządu
  • Prawo jazdy kat. B

Oferujemy:

  • Stabilne zatrudnienie w oparciu o umowe o pracę.
  • Ciekawe i wieloaspektowe wyzwania zawodowe.
  • Duży zakres decyzyjności i swobody działania.
  • Udział w propagowaniu zdrowego trybu życia
  • Benefity pozapłacowe: opieka medyczna, ubezpieczenie na życie
  • Dofinansowanie do karty sportowej, do nauki języków obcych

Przegląd ofert pracy

Używamy plików cookie, aby poprawić komfort korzystania z naszej witryny. Przeglądając tę stronę, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.

Zaloguj się

Zarejestruj się

Zapomniałeś hasło

Udostępnij