– Rekrutacja prowadzona online –
Kierownik Zmiany – Branża SpożywczaMiejsce pracy: Sochaczew

Zadania:

  • Zarządzanie zespołem zmianowym (2 brygadzistów i ok 30 pracowników produkcyjnych).
  • Poprawa procesów produkcyjnych z wykorzystaniem narzędzi Lean Manufacturing.
  • Motywowanie i prowadzenie zespołu.
  • Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz przepisów związanych z ochroną środowiska.
  • Prowadzenie szkoleń stanowiskowych i wdrażanie nowych pracowników.
  • Realizacja planów produkcyjnych.
  • Praca w systemie równoważnym zmianowym.

Wymagania:

  • Co najmniej 2 lata  na stanowisku związanym z kierowaniem zespołem produkcyjnym (min. 30 osób).
  • 5 letnie doswiadczenie zawodowe zdobyte w firmie produkcji spożywczej.
  • Wykształcenie min. średnie techniczne.
  • Umiejętność analitycznego myślenia.
  • Język anagielski na poziomie komunikatywnym.
  • Kreatywność i otwartość na zmiany.

Oferujemy:

  • Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Wynagrodzenie podstawowe + 20% premii miesięcznej.
  • Pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku.
  • Realna ścieżka rozwoju zawodowego w ramach organizacji.
  • Możliwość prowadzenia ciekawych projektów optymalizacyjnych.

Przegląd ofert pracy

Używamy plików cookie, aby poprawić komfort korzystania z naszej witryny. Przeglądając tę stronę, wyrażasz zgodę na korzystanie z plików cookie.

Zaloguj się

Zarejestruj się

Zapomniałeś hasło

Udostępnij