– Rekrutacja prowadzona online –
Kierownik Zmiany – Branża SpożywczaMiejsce pracy: Sochaczew

Zadania:

  • Zarządzanie zespołem zmianowym (2 brygadzistów i ok 30 pracowników produkcyjnych).
  • Poprawa procesów produkcyjnych z wykorzystaniem narzędzi Lean Manufacturing.
  • Motywowanie i prowadzenie zespołu.
  • Przestrzeganie zasad bezpieczeństwa i higieny pracy oraz przepisów związanych z ochroną środowiska.
  • Prowadzenie szkoleń stanowiskowych i wdrażanie nowych pracowników.
  • Realizacja planów produkcyjnych.
  • Praca w systemie równoważnym zmianowym.

Wymagania:

  • Co najmniej 2 lata  na stanowisku związanym z kierowaniem zespołem produkcyjnym (min. 30 osób).
  • 5 letnie doswiadczenie zawodowe zdobyte w firmie produkcji spożywczej.
  • Wykształcenie min. średnie techniczne.
  • Umiejętność analitycznego myślenia.
  • Język anagielski na poziomie komunikatywnym.
  • Kreatywność i otwartość na zmiany.

Oferujemy:

  • Stałe zatrudnienie w oparciu o umowę o pracę.
  • Wynagrodzenie podstawowe + 20% premii miesięcznej.
  • Pracę w firmie o ustabilizowanej pozycji na rynku.
  • Realna ścieżka rozwoju zawodowego w ramach organizacji.
  • Możliwość prowadzenia ciekawych projektów optymalizacyjnych.
Przegląd pracy
Strona używa plików Cookies, pliki te potrzebne są do poprawnego jej działania, więcej dowiesz się na stronie polityka prywatności.

Zaloguj się

Zapisz się

Zapomniane hasło

Dzielić