Aplikacje zostały zamknięte

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/1084

Obowiązki:

– PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI
– RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM
– MINIMALIZOWANIE STRAT
– UTRZYMYWANIE PORZĄDKU I HIGIENY MIEJSCA PARCY

Wymagania:

 

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż – lata: 0, miesiące: 2)
  • UMIEJĘTNOŚCI KUCHARSKIE

Wykształcenie:

  • średnie ogólnokształcące, brak

Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie

Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług

Wymagane dokumenty: SPOTKANIE WCZEŚNIEJ UMÓWIĆ TELEFONICZNIE

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

 

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
19/04/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż – Przedstawiciele handlowi
Przegląd pracy
Strona używa plików Cookies, pliki te potrzebne są do poprawnego jej działania, więcej dowiesz się na stronie polityka prywatności.

Zaloguj się

Zapisz się

Zapomniane hasło

Dzielić