Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/21/1084
Obowiązki:
– PRZYGOTOWANIE DAŃ ZGODNIE Z OBOWIĄZUJĄCYMI STANDARDAMI
– RACJONALNE GOSPODAROWANIE TOWAREM
– MINIMALIZOWANIE STRAT
– UTRZYMYWANIE PORZĄDKU I HIGIENY MIEJSCA PARCY
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- KSIĄŻECZKA ZDROWIA DO CELÓW SANITARNO-EPIDEMIOLOGICZNYCH
- DOŚWIADCZENIE ZAWODOWE (wymagany staż – lata: 0, miesiące: 2)
- UMIEJĘTNOŚCI KUCHARSKIE
Wykształcenie:
- średnie ogólnokształcące, brak
Miejsce pracy: 00-000 Szczecin, powiat: m. Szczecin, woj: zachodniopomorskie
Rodzaj umowy: Umowa zlecenie / Umowa o świadczenie usług
Wymagane dokumenty: SPOTKANIE WCZEŚNIEJ UMÓWIĆ TELEFONICZNIE
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Informacje dodatkowe
- Ostatnia aktualizacja:
- 19/04/2021
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż – Przedstawiciele handlowi
Dzielić
Facebook
Świergot
LinkedIn
Telegram
Tumblr
WhatsApp
VK
Poczta