Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0686

Obowiązki:

przygotowywanie posiłków dla gości, obsługa gości w zakresie wyżywienia

Wymagania:

 

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • doświadczenie zawodowe (wymagany staż – lata: 1)

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne, kierunek: Kucharz

Wymagania pożądane:

Języki:

  • angielski, w mowie – B2 – wyższy średnio zaawansowany, w piśmie – B2 – wyższy średnio zaawansowany

Pozostałe wymagania:

  • wykształcenie min. zasadnicze zawodowe, kierunek Kucharz, min. 1 rok doświadczenia zawodowego, mile widziana znajomość języka angielskiego, chęć do pracy od zaraz, mile widziane osoby z orzeczeniem o niepelnosprawności, umiejętność przygotowywania wyżywienia hotelowego

Miejsce pracy: KOPERNIKA 32A, 82-500 Kwidzyn, powiat: kwidzyński, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Wymagane dokumenty: CV

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Adres www: http://www.centrumhotel.pl

Kliknij przycisk Aplikuj, aby poznać szczegóły oferty

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
14/09/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż – Przedstawiciele handlowi
Przegląd pracy
Strona używa plików Cookies, pliki te potrzebne są do poprawnego jej działania, więcej dowiesz się na stronie polityka prywatności.

Zaloguj się

Zapisz się

Zapomniane hasło

Dzielić