Aplikacje zostały zamknięte

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0321

Obowiązki:

– układanie jadłospisu
– przygotowywanie śniadań i podwieczorków

Wymagania:

 

Wymagania konieczne:

Wykształcenie:

  • średnie zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • kierunek wykształcenia: gastronomiczny, żywienie, diatetyka

Miejsce pracy: Nowa 17, 85-119 Bydgoszcz, powiat: m. Bydgoszcz, woj: kujawsko-pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas określony

Wymagane dokumenty: Dokumenty należy przesłać na adres e-mail: marta.muzolf@serduszko.edu.pl kontakt tel. 664 335 869

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

Przegląd pracy
Strona używa plików Cookies, pliki te potrzebne są do poprawnego jej działania, więcej dowiesz się na stronie polityka prywatności.

Zaloguj się

Zapisz się

Zapomniane hasło

Dzielić