Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/2790

Obowiązki:

prowadzi całokształt działalności zakładu, dba o prawidłowe wykonanie produkcji, organizuje pracę w piekarni, przyjmuje
surowce i materiały do produkcji, kontroluje pracę pracowników zakładu oraz stosuje zasady ustalone przez Zarząd
Spółdzielni, odpowiada za jakość produkcji, nadzoruje prawidłowość przebiegu procesów technologicznych, czuwa
nad przestrzeganiem obowiązujących receptur asortymentu wykonywanej produkcji, współpracuje z poszczególnymi
działami Spółdzielni, uzgadnia z działem księgowości salda magazynowe surowców, wyrobów gotowych i opakowań oraz
terminowość płatności, sporządza odpowiednie dokumenty i przekazuje dalej celem naliczenia wynagrodzeń pracownik

Wymagania:

 

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • biegła obsługa komputera z obsługą internetu
  • książeczka SANEPID

Wykształcenie:

  • średnie branżowe, brak

Pozostałe wymagania:

  • [Umiejętność 1] : znajomość asortymentu i produkcji na piekarni

Miejsce pracy: Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 5

Wymagane dokumenty: cv

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

 

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
20/09/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Praca na produkcji
Przegląd pracy
Strona używa plików Cookies, pliki te potrzebne są do poprawnego jej działania, więcej dowiesz się na stronie polityka prywatności.

Zaloguj się

Zapisz się

Zapomniane hasło

Dzielić