Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/21/2790
Obowiązki:
prowadzi całokształt działalności zakładu, dba o prawidłowe wykonanie produkcji, organizuje pracę w piekarni, przyjmuje
surowce i materiały do produkcji, kontroluje pracę pracowników zakładu oraz stosuje zasady ustalone przez Zarząd
Spółdzielni, odpowiada za jakość produkcji, nadzoruje prawidłowość przebiegu procesów technologicznych, czuwa
nad przestrzeganiem obowiązujących receptur asortymentu wykonywanej produkcji, współpracuje z poszczególnymi
działami Spółdzielni, uzgadnia z działem księgowości salda magazynowe surowców, wyrobów gotowych i opakowań oraz
terminowość płatności, sporządza odpowiednie dokumenty i przekazuje dalej celem naliczenia wynagrodzeń pracownik
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- biegła obsługa komputera z obsługą internetu
- książeczka SANEPID
Wykształcenie:
- średnie branżowe, brak
Pozostałe wymagania:
- [Umiejętność 1] : znajomość asortymentu i produkcji na piekarni
Miejsce pracy: Starzyńskiego 6-7, 76-200 Słupsk, powiat: m. Słupsk, woj: pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Staż pracy: lata: 5
Wymagane dokumenty: cv
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Informacje dodatkowe
- Ostatnia aktualizacja:
- 20/09/2021
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Praca na produkcji
Dzielić
Facebook
Świergot
LinkedIn
Telegram
Tumblr
WhatsApp
VK
Poczta