Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/21/0564
Obowiązki:
przygotowanie posiłków śniadań obiadów kolacji zgodnie z tabelą norm, wydawanie posiłków, przestrzeganie zasad BHP praca dwuzmianowa w godz. 6-14, 12.30-20.30
Wymagania:
Wymagania pożądane:
Wykształcenie:
- zasadnicze zawodowe, brak
Pozostałe wymagania:
- wymagane doświadczenie zawodowe, aktualne badania sanepidowskie, gotowość do pracy w systemie zmianowym oraz weekendy i święta, komunikatywność, uczciwość, kreatywność, mile widziane wykształcenie średnie gastronomiczne poparte certyfikatem
Miejsce pracy: Macieja Wierzbińskiego 50A, 88-100 Inowrocław, powiat: inowrocławski, woj: kujawsko-pomorskie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny
Wymagane dokumenty: kontakt osobisty w godz. 7-15 lub dokumenty aplikacyjne można przesłać na e-mail kadry@modrzew.biz.pl lub sekretariat@modrzew.biz.pl
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Informacje dodatkowe
- Ostatnia aktualizacja:
- 16/03/2021
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na okres próbny
- Liczba wakatów:
- 2
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Sprzedaż / Handel / Praca w sklepie , Praca Obsługa klienta , Praca Sprzedaż – Przedstawiciele handlowi
Dzielić
Facebook
Świergot
LinkedIn
Telegram
Tumblr
WhatsApp
VK
Poczta