Aplikacje zostały zamknięte

Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0496

Obowiązki:

praca

Wymagania:

 

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH

Wykształcenie:

  • zasadnicze zawodowe, gastronomiczne

Pozostałe wymagania:

  • wymagane kserokopie świadectw ukończenia szkoły i świadectwa pracy,

Miejsce pracy: BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów, powiat: m. Rzeszów, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na okres próbny

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: KONTAKT OSOBISTY z CV + wymagane ksero świadectwa ukończenia szkoły i świadectwa pracy . ul. BP.J.PELCZARA 6/C/4, 35-312 Rzeszów od godz. 11.00

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

 

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
17/02/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na okres próbny
Liczba wakatów:
3
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Catering / Gastronomia
Przegląd pracy
Strona używa plików Cookies, pliki te potrzebne są do poprawnego jej działania, więcej dowiesz się na stronie polityka prywatności.

Zaloguj się

Zapisz się

Zapomniane hasło

Dzielić