Opis stanowiska pracy
Numer oferty: StPr/21/0793
Obowiązki:
organizuje pracę w kuchni,
deleguje zadania,
odpowiada za smak i wygląd potraw,
ustala menu oferowane w karcie dań,
zarządza personelem,
wdraża nowych pracowników w obowiązki,
Wymagania:
Wymagania konieczne:
Umiejętności i uprawnienia:
- AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
- dobra organizacja pracy
Wykształcenie:
- zasadnicze branżowe, brak
Miejsce pracy: 36-053 Nowy Kamień 28, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie
Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony
Staż pracy: lata: 3
Wymagane dokumenty: Brak danych.
Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy
Prezentacja firmy
źródło oferty: CBOP
Informacje dodatkowe
- Ostatnia aktualizacja:
- 16/03/2021
- Wymiar etatu:
- Pełny etat
- Rodzaj umowy:
- Na czas nieokreślony
- Liczba wakatów:
- 1
- Min. doświadczenie:
- Bez doświadczenia
- Min. wykształcenie:
- Bez wykształcenia
- Branża / kategoria:
- Praca Ochrona
Dzielić
Facebook
Świergot
LinkedIn
Telegram
Tumblr
WhatsApp
VK
Poczta