Opis stanowiska pracy

Numer oferty: StPr/21/0793

Obowiązki:

organizuje pracę w kuchni,
deleguje zadania,
odpowiada za smak i wygląd potraw,
ustala menu oferowane w karcie dań,
zarządza personelem,
wdraża nowych pracowników w obowiązki,

Wymagania:

 

Wymagania konieczne:

Umiejętności i uprawnienia:

  • AKTUALNA KSIĄŻECZKA DO CELÓW SANITARNO EPIDEMIOLOGICZNYCH
  • dobra organizacja pracy

Wykształcenie:

  • zasadnicze branżowe, brak

Miejsce pracy: 36-053 Nowy Kamień 28, powiat: rzeszowski, woj: podkarpackie

Rodzaj umowy: Umowa o pracę na czas nieokreślony

Staż pracy: lata: 3

Wymagane dokumenty: Brak danych.

Sposób aplikowania: bezpośrednio do pracodawcy

 

Prezentacja firmy

źródło oferty: CBOP

Informacje dodatkowe

Ostatnia aktualizacja:
16/03/2021
Wymiar etatu:
Pełny etat
Rodzaj umowy:
Na czas nieokreślony
Liczba wakatów:
1
Min. doświadczenie:
Bez doświadczenia
Min. wykształcenie:
Bez wykształcenia
Branża / kategoria:
Praca Ochrona
Przegląd pracy
Strona używa plików Cookies, pliki te potrzebne są do poprawnego jej działania, więcej dowiesz się na stronie polityka prywatności.

Zaloguj się

Zapisz się

Zapomniane hasło

Dzielić